Dell XPS 13 9343 i7-5500U, 8GB, 128GB SSD, 13.3 inch 16:9, 3200x1800 pixel touchscreen, No OS Refurbished

-53% Dell XPS 13 9343 i7-5500U, 8GB, 128GB SSD, 13.3 inch 16:9, 3200x1800 pixel touchscreen, No OS Refurbished
Κωδικός Προϊόντος: Dell-XPS-13-9343
Διαθεσιμότητα: Εξαντληθηκε
1.700,00€ 799,00€ Καθαρή Αξία: 644,35€
Ποσότητα: Καλάθι

Ο μικρότερος φορητός υπολογιστής 13 ιντσών στον πλανήτη με την πρώτη στον κόσμο οθόνη InfinityEdge
Μεγάλη οθόνη, μικρός φορητός υπολογιστής: Η οθόνη InfinityEdge χωρίς πλαίσιο προσαρμόζει έξυπνα μια οθόνη 13 ιντσών στο μέγεθος ενός φορητού υπολογιστή 11 ιντσών 

Εντυπωσιακό μέγεθος οθόνης: Η λεπτή πρόσοψη απελευθερώνει την επιφάνεια οθόνης σε αυτή την πρωτοποριακή σχεδίαση. Η οθόνη infinityEdge χωρίς πλαίσιο με τρεις πλευρές διαθέτει μικροσκοπικό περίγραμμα 5,2 χιλ.: το λεπτότερο πλαίσιο σε φορητό υπολογιστή. Με λεπτή πρόσοψη μικρότερη από 2% της συνολικής οθόνης έχετε περισσότερη επιφάνεια οθόνης που θα σας αρέσει.

Λεπτή κατασκευή: Ο XPS 13 είναι όχι μόνο μικρός, αλλά και εντυπωσιακά λεπτός, γεγονός που τον καθιστά ιδανικό φορητό σύντροφο. Με πάχος μόνο 9-15 χιλ. και αρχικό βάρος μόλις 2,6 λίβρες (1,18 κ.), είναι εύκολο να τον βάλετε σε μικρή τσάντα ή στην τσάντα σας, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Εντυπωσιακή προβολή
Εντυπωσιακή ανάλυση UltraSharp™ QHD+ (3.200 x 1.800): Επιλέξτε την επιλογή που σας δίνει 5,7 εκατομμύρια pixel (276 ppi) για απόλυτη απόδοση οθόνης με ακριβή ευκρίνεια και εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Υπάρχουν 2,5 φορές περισσότερα pixel από την ανάλυση FHD, 5 φορές περισσότερα από την HD και 4,4 φορές περισσότερα από τον MacBook Air 13 (ή άλλα προϊόντα με οθόνες HD+). Είναι επίσης διαθέσιμος με οθόνη Full HD χωρίς δυνατότητα αφής (1.920 x 1.080). 

Εύκολη κοινή χρήση: Δείτε περιεχόμενο ξεκάθαρα από σχεδόν κάθε γωνία με μια οθόνη IGZO2 IPS, που σας παρέχει ευρεία γωνία θέασης έως 170°. Απολαύστε τη ζωντανή οθόνη μαζί με τους φίλους σας.

Φωτίστε την ημέρα σας: Η οθόνη είναι αρκετά φωτεινή για να παρακολουθείτε ταινίες στο φως του ήλιου χωρίς να χάνετε τις λεπτομέρειες. Με 400 nit είναι έως και 100% πιο φωτεινή σε σχέση με μια τυπική επίπεδη οθόνη (200 nit) για εξαιρετική προβολή ακόμη και σε εξωτερικό χώρο. Με ευρεία χρωματική γκάμα 72% και υψηλό λόγο αντίθεσης 1.000:1, απεικονίζονται περισσότερα χρώματα ώστε να μπορείτε να δείτε τα φωτεινότερα φωτεινά και τα σκουρότερα σκούρα.

Φιλική αφή: Η προαιρετική οθόνη αφής σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε φυσικά με την τεχνολογία σας, όπως έχετε συνηθίσει με το τηλέφωνο ή το tablet σας. Απολαύστε τις εφαρμογές σας, το λογισμικό της Adobe και το λειτουργικό σύστημα στις άκρες των δαχτύλων σας.

Μικρό μέγεθος. Εξαιρετική απόδοση.
Ξεκινήστε ταχύτερα: Απολαύστε την ταχύτητα, την ευκρίνεια και τα βελτιωμένα γραφικά με τους νέους επεξεργαστές Intel® Core™.

Διατηρήστε τη λειτουργία της συσκευής σας για μεγαλύτερο διάστημα: Με έως 15 ώρες χρόνο λειτουργίας στην οθόνη FHD (και 11 ώρες στην οθόνη QHD +) έχει ηγετική θέση στην αγορά στον τομέα της διάρκειας ζωής της μπαταρίας.4 Καθώς συνδυάζεται με τη συσκευή φόρτισης Dell Power Companion, αποκτάτε έως 22 ώρες χρόνο λειτουργίας και την ελευθερία να φορτίζετε όλες τις πρόσθετες συσκευές σας.

Γρήγορη εκκίνηση: Ο XPS 13 κάνει εκκίνηση και επαναφορά5 σε δευτερόλεπτα χάρη σε μια τυπική μονάδα δίσκου στερεάς κατάστασης και στην τεχνολογία Intel® Rapid Start.

Βελτιωμένη χρηστικότητα
Πιέστε, μεγεθύνετε ή σμικρύνετε και επιλέξτε με ακρίβεια: Η βελτιωμένη επιφάνεια αφής παρέχει την ακριβή ενέργεια που θέλετε να κάνετε κάθε φορά, έτσι ώστε να ανταποκρίνονται οι δρομείς στις κινήσεις που θέλετε. Παρέχει ομαλή ροή κινήσεων, δυνατότητα να αλλάζετε διαστάσεις και μεγέθυνση ή σμίκρυνση, για μια εμπειρία οθόνης αφής με ομαλότητα και ταχύτητα και παρόμοια με τις κινήσεις που συνηθίζετε να κάνετε στην οθόνη. Και με την υπηρεσία αποτροπής τυχαίας ενεργοποίησης (Accidental Activation Prevention) δεν κάνετε πλέον τυχαία κλικ, όταν η παλάμη σας ακουμπάει την επιφάνεια αφής.

Δείτε τι χάνατε μέχρι τώρα: Αυτό το βασικό φωτιζόμενο πληκτρολόγιο φωτίζει τα πλήκτρα και τις ιδέες σας. Δεν χρειάζεται να δυσκολευτείτε ποτέ σε χώρους με συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή καθόλου φωτισμού κατά την πληκτρολόγηση με αυτήν την εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία. Εάν δοκιμάσετε αυτήν την πρόσθετη λειτουργία, δεν θα μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτή.

Κορυφαία υλικά για εντυπωσιακή σχεδίαση και ανθεκτικότητα
Ανθεκτική κατασκευή: Η κατασκευή από επεξεργασμένο αλουμίνιο σημαίνει ότι ο XPS 13 έχει κοπεί με ακρίβεια από ένα ενιαίο κομμάτι αλουμινίου για στιβαρό και ανθεκτικό chassis.

Ψύξη σε όλες τις συνθήκες: Τα προϊόντα XPS χρησιμοποιούν ανθρακονήματα, τα οποία είναι παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται σε ορισμένα από τα κορυφαία παγκοσμίως αυτοκίνητα και τις αγωνιστικές μηχανές για έναν εξαιρετικό συνδυασμό μικρού βάρους και ανθεκτικότητας. Το στήριγμα παλάμης είναι ανθεκτικό και λεπτό, όπως το αλουμίνιο, αλλά ελαφρύτερο και πιο δροσερό στην αφή. 

Αντιστέκεται στις δυσκολίες της ζωής: Η οθόνη QHD+ με κρύσταλλο Corning® Gorilla® NBT™ είναι έως και 10 φορές πιο ανθεκτική στις γρατζουνιές σε σχέση με το κοινό γυαλί και επομένως αποτρέπει τα γδαρσίματα που προκαλούνται από το χειρισμό, το καθάρισμα ή το σκούπισμα.

Ο πιο φιλικός προς το περιβάλλον φορητός υπολογιστής XPS από ποτέ
Ενεργειακά αποδοτικός: Είναι πιο ενεργειακά αποδοτικός από ποτέ, ώστε να είναι δυνατή η πιστοποίηση ENERGY STAR® 6.0.

Πιο έξυπνα υλικά: Σχεδιασμένος με γνώμονα το περιβάλλον, ο XPS 13 δεν περιέχει επιβλαβή υλικά όπως μόλυβδο, υδράργυρο και ορισμένες φθαλικές ενώσεις. Ο πιο φιλικός προς το περιβάλλον φορητός υπολογιστής XPS από ποτέ είναι επίσης πιστοποιημένος με EPEAT® SILVER 7 και χωρίς BFR/PVC.8

Φιλικός για ανακύκλωση: Τα γρήγορα ανακυκλώσιμα ράφια από μπαμπού είναι 100% ανακυκλώσιμα και έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα. Και ένα εντυπωσιακό ποσοστό 90% των εξαρτημάτων του φορητού υπολογιστή μπορεί να ανακυκλωθεί εύκολα ή να επαναχρησιμοποιηθεί.

Laptop
Διάσταση οθόνης13.3''
Ανάλυση οθόνης3200x1800
Κατασκευαστής επεξεργαστήIntel
Επεξεργαστήςi7-5500U 2.40GHz up to 3.00GHz
Τύπος μνήμηςDDR3L-RS
Χωρητικότητα μνήμης8GB
Κάρτα ΓραφικώνIntel® HD Graphics 5500
Σκληρός δίσκος128GB SSD
Οπτικά μέσαNO ODD
Δίκτυοwifi
I/O Ports2xUSB3/1xDisplayPort
Web cameraΝαι
Λειτουργικό ΣύστημαΧωρίς Λειτουργικό
Εγγύηση12 μήνες
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Το Όνομα σας:


Η Αξιολόγηση σας:Σημείωση: δε μεταφράζεται η HTML!

Βαθμολογία: Κακή           Καλή

Εισάγετε τον κωδικό στο ακόλουθο πλαίσιο: