Για να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες υπηρεσίες στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας στο site μας, αποδέχεστε την χρήση τους.

Συχνές Ερωτήσεις FAQ

Τι είναι το Refurbished;

Με τον όρο Refurbished, αναφερόμαστε σε ένα επώνυμο εκθεσιακό προϊόν ή προϊόν το οποίο έχει επιστραφεί μετά από μία χρηματοδοτική μίσθωση (Leasing), το οποίο έχει ελεγχθεί πλήρως για την απόδοση και την λειτουργικότητα του. Εμφανισιακά και λειτουργικά βρίσκεται σε άριστη κατάσταση σαν καινούργιο.

Σε τι κατάσταση βρίσκεται;

Όλα τα Refurbished προιόντα που παρέχουμε είναι κατηγορίας Grade A. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται σε άριστη εμφανισιακή και λειτουργική κατάσταση σαν καινούργια συσκευασμένα και έτοιμα προς χρήση.

Έχουν εγγύηση;

Όλα τα προιόντα μας έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας από 12 έως 36 μήνες. 

Εάν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα μετά την αγορά;

Η εταιρίας μας διαθέτει ένα από τα καλύτερα After Sales τμήματα στην Ελλάδα. Είμαστε κοντά στον πελάτη και μετά την αγορά ώστε να λύσουμε κάθε απορία ή πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

Ποια είναι η διαδικασία Service για τα προϊόντα εντός εγγύησης;

Η πρώτη ενέργια είναι η επικοινωνία με την εταιρίας μας τηλεφωνικός ή μέσο e-mail περιγράφοντας μας την φύση του προβλήματος που αντιμετωπίζετε. Έπειτα εάν δεν λυθεί το πρόβλημα σας από το τμήμα Service απομακρυσμένα θα σας καθοδηγήσουμε για την αποστολή του προϊόντος στις εγκαταστάσεις μας για περαιτέρω έλεγχο και επισκευή. Σε περίπτωση αδυναμίας επισκευής γίνεται αντικατάσταση του προϊόντος με ίδιο μοντέλο ή αντίστοιχων χαρακτηριστικών. Η απόκριση μας είναι άμεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Μπορώ να πληρώσω με δόσεις;

Η εταιρίας μας παρέχει την δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελίας σας με έως 6 άτοκες δόσεις με την χρήση της πιστωτικής σας κάρτας.

Ενεργοποίηση των Windows και γνησιότητα

Εάν έχετε αγοράσει υπολογιστή που διαθέτει λειτουργικό σύστημα Windows 10 κατά την πρώτη εκκίνηση ή κατά την χρήση του μπορεί να σας ζητηθεί να ενεργοποιήσετε τα Windows. Το κλειδί ενεργοποίησης βρίσκεται σε ένα πολύχρωμο αυτοκόλλητο το οποίο είναι κολλημένο επάνω στην κεντρική μονάδα εάν είναι σταθερός ή κάτω από την υποδοχή της μπαταρίας ένα είναι φορητός υπολογιστής. Ξύνετε ελαφρός την ταινίας ασφαλείας που αναγράφει Microsoft και εισάγετε το κλειδί στον υπολογιστή για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ενεργοποίησης. Για την ενεργοποίηση απαιτείται σύνδεση στο Internet.

"Αυτοκόλλητο γνησιότητας Windows με το κλειδί ενεργοποίησης"

Με ενδιαφέρει ένα προϊόν αλλά επιθυμώ κάποιες παραμετροποιήσεις

Η εταιρία μας σας παρέχει αυτή την δυνατότητα σε ότι είναι εφικτό όπως πχ περισσότερη μνήμη Ram, χωρητικότητα σκληρού δίσκου ή αλλαγή αυτού με SSD, προσθήκη αυτόνομης κάρτας γραφικών, καρτών pci κτλ. Επικοινωνήστε μαζί μας για κάθε ανάγκη που έχετε σε επιπλέον χαρακτηριστικά.

Μπορώ να πληρώσω όταν θα παραλάβω την παραγγελία μου;

Ναι φυσικά μπορείτε να διαλέξετε ως τρόπο πληρωμής Αντικαταβολή και να πληρώσετε την στιγμή που θα φέρει η εταιρία Courier την παραγγελία στην πόρτα σας.

Οι τιμές στο e-shop σας είναι τελικές με ΦΠΑ;

Όλες οι αναγραφόμενες τιμές στην ιστοσελίδα μας περιλαμβάνουν ΦΠΑ 24% χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα.

 

Εάν ακόμη έχετε κάποια απορία μπορείτε να επικοινωνίσετε μαζί μας μέσο της φόρμας που θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο ή καλέστε μας στο 2310454921. Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση σας.