Menu
Καλάθι

Οδηγός Αγοράς Refurbished Υπολογιστή - Laptop

Οδηγός Αγοράς Refurbished Υπολογιστή - Laptop

Τα πάντα που πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις Refurbished.

Τι σημαίνει Refurbished;

Με τον όρο Refurbished εννοούμε προϊόντα τα οποία είναι "ανακαινισμένα" λόγο χρήσης, είτε επιστράφηκαν στην εταιρεία κατασκευής για οποιονδήποτε λόγο όπως Leasing. Η έμπειρη και πιστοποιημένη από τη Microsoft (Microsoft Registered Refurbisher) ομάδα του PCLove.gr εξασφαλίζει την ποιότητα αλλά και την άριστη λειτουργία του νέου σας PC ή laptop μέσα από τρία βασικά στάδια.


 Άριστη εμφάνιση

Οπτικός και τεχνικός έλεγχος: όλα τα μηχανήματα που παραλαμβάνουμε ελέγχονται τεχνικά και οπτικά, ώστε να εντοπιστούν οποιαδήποτε προβλήματα ή αστοχίες υλικού 


 Πλήρως λειτουργικά

Επισκευή και αντικατάσταση: αν εντοπιστούν προβλήματα ή μέρη με φθορά στα PC ή τα laptop που παραλαμβάνουμε, γίνεται άμεση επισκευή ή αντικατάσταση των υλικών


 Εγγυημένη Ποιότητα

Έλεγχος λειτουργίας: όλα τα PC και laptop που θα βρείτε στο PCLove.gr έχουν ελεγχθεί για την άριστη λειτουργία τους αλλά και τις κορυφαίες επιδόσεις τους, ώστε να μη βρεθείτε μπροστά σε κάποια δυσάρεστη έκπληξη


Το τελικό αποτέλεσμα για τον χρήστη είναι η απροβλημάτιστη εμπειρία και η σιγουριά ότι αγοράζει κορυφαίο PC ή laptop στην καλύτερη τιμή της αγοράς, χωρίς να υπάρχει ανησυχία για το αν θα λειτουργούν όλα σωστά ή όχι.

Premium Refurbished
Γνώρισε το Refurbished από τους καλύτερους
Refurbished vs Used
Υπάρχει σύγκριση;

Έχει κάποια σχέση με μεταχειρισμένο;

Αρκετοί καταναλωτές έχουν τη λέξη refurbished στο μυαλό τους συνώνυμη με τη λέξη used (μεταχειρισμένο). Έτσι, αποφεύγουν την αγορά τους, καθώς φοβούνται για τις ώρες χρήσης που μπορεί να έχει το PC ή το Laptop, αλλά και για τις εσωτερικές και εξωτερικές φθορές που μπορεί να υπάρχουν. Όμως, η αλήθεια είναι πως ένα refurbished μηχάνημα με πιστοποίηση Grade-A (Premium Refurbished) δεν έχει καμία σχέση με τα μεταχειρισμένα όπως τα φανταζόμαστε διότι το 99% των refurbished προέρχονται από εταιρικούς χώρους.

Σε αντίθεση με τα μεταχειρισμένα (used/second hand), όπου έχουν χρησιμοποιηθεί από προηγούμενους κατόχους κυρίως ιδιώτες, ένα refurbished μηχάνημα έχει αλλαγμένα όλα τα μέρη του που έχουν φθορά χρήσης, με το τελικό αποτέλεσμα να μην έχει καμία διαφορά με την αγορά ενός νέου PC ή Laptop.

Τι πρέπει να προσέχω στα refurbished προϊόντα; 

Μπορεί εμείς στο PCLove.gr να προσφέρουμε Premium Refurbished προϊόντα (Grade A) και μόνο, όμως αρκετοί καταναλωτές δε γνωρίζουν τις κατηγορίες των refurbished και συχνά βρίσκονται αντιμέτωποι με προϊόντα που έχουν φθορές. Για αυτό, τα refurbished προϊόντα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες

Grade A

Μηχανήματα που δε φέρουν καμία εξωτερική φθορά ή κάποια πολύ μικρή και ανεπαίσθητη καθαρά κοσμητική. Αυτή η κατηγορία περιλαμβάνει PC και laptop που οπτικά είναι σα να αγοράζει ο καταναλωτής ένα ολοκαίνουργιο μηχάνημα. 


Grade B

Μηχανήματα που έχουν λίγες αλλά πιο έντονες κοσμητικές φθορές. Συνήθως, αυτό σημαίνει κάποια έντονη γρατζουνιά στο εξωτερικό των PC, κάποιο έντονο ξεθώριασμα στο πληκτρολόγιο των laptop ακόμη και κάποιο ράγισμα στο σασί.


Grade C

Μηχανήματα με μεγαλύτερες κοσμητικές φθορές υλικού. Αυτή είναι η κατηγορία που οπτικά φέρνει περισσότερο σε μεταχειρισμένο, όμως έχει ελεγχθεί για την καλή του λειτουργία.


ΟΛΑ τα μηχανήματα του PCLove.gr ανήκουν στην κατηγορία Grade A, ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια του refurbished χωρίς να στερούνται την εμπειρία του καινούργιου!

Γιατί να επιλέξεις refurbished;

Όσοι επιλέγουν refurbished έχουν αρκετά προνόμια, τα οποία αρκετοί δε γνωρίζουν. Μπορεί η τιμή να είναι το μεγαλύτερο δέλεαρ για πολλούς, όμως υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να διαλέξεις ένα refurbished σε σχέση με ένα νέο PC ή laptop:   Επώνυμα Προϊόντα

Αγοράζεις επώνυμα προϊόντα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές (Dell, HP, Lenovo κ.α.)

   Εγγύηση Αντικατάστασης

Έχεις έως και 24 μήνες εγγύηση με κάλυψη πλήρης αντικατάστασης σε αδυναμία επισκευής.

   Πλήρης Τεχνικός Έλεγχος

Το PC ή το laptop σου έχει δοκιμαστεί και μπορείς να είσαι σίγουρος για την άριστη λειτουργία του

   Γνήσιο Λειτουργικό Σύστημα

Έχεις νόμιμη άδεια του λειτουργικού συστήματος Windows*

   Φιλικά προς το περιβάλλον

Επιπλέον, δίνεις μία ανάσα στο περιβάλλον, βοηθώντας ενεργά στη μείωση των ηλεκτρονικών αποβλήτων που δημιουργούνται

Η σωστή επιλογή
με τα Refurbished κερδίζεις

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή ή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό ή άλλο, χωρίς την προηγούμενη γραπτή άδεια του Pclove.gr. Νόμος 2121/1993 και Νόμος 3057/2002, ο οποίος ενσωμάτωσε την οδηγία 2001/29 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.


Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση τους.