Menu
Καλάθι

PCLOVE Blog

admin 01 Μαΐ 0 331
Η εξέλιξη του hardware: Υποστήριξη των Windows 11 Με την επίσημη κυκλοφορία των windows 11, πολλοί χρήστες του Pclove μας ρωτάνε για τις απαιτήσεις του hardware που απαιτούνται για να εκμεταλλευτούν πλήρως τις νέες δυνατότητες του λειτουργικού συστήμ..
admin 24 Απρ 0 407
Η αγορά υπολογιστών από σχολικές μονάδες: Ο οδηγός για έξυπνες επιλογές και επιτυχημένες αγορές. Η τεχνολογία έχει εισβάλει δυναμικά στην εκπαιδευτική διαδικασία, ανοίγοντας νέους ορίζοντες για ευκαιρίες για μαθητές και εκπαιδευτικούς. Οι σχολικές μο..
admin 20 Απρ 0 515
Ολοκληρωμένος Οδηγός Service Yπολογιστών: Ανάλυση των υπηρεσιών μας και τα οφέλη.Οι υπολογιστές είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ζωής, αλλά όταν κάτι πάει στραβά, είναι σημαντικό να έχουμε πρόσβαση σε αξιόπιστες υπηρεσίες Service. Αυτό το ..
admin 18 Ιαν 0 1670
Όταν ο υπολογιστής κολλάει: Πώς να επιλύσετε τα προβλήματα και να βελτιώσετε την απόδοση του.Ένας κολλημένος υπολογιστής, μπορεί να προκαλέσει απογοήτευση και αγανάκτηση. Ωστόσο, υπάρχουν πολλές λύσεις που μπορείτε να εφαρμόσετε για να αντιμετωπίσετε..
admin 10 Ιαν 0 1226
Όπως εχουμε παρατηρήσει τα τελευταία χρόνια υπάρχει κορεσμός σε νέα προϊόντα τεχνολογίας. Πραγματικά κάθε δευτερόλεπτο παράγεται και κάτι καινούργιο ωστε να εκπληρώσει την κάθε επιθυμία του καταναλωτή. Έτσι συμβαίνει και στους υπολογιστές αλλά εδώ υπ..
admin 18 Αυγ 0 4750
Ο Αύγουστος τελειώνει και η επιστροφή στα θρανία, είτε ψηφιακά είτε πραγματικά, έρχεται. Ακόμα και αν η τηλεκπαίδευση φέτος έχει μικρότερο ρόλο στη ζωή μας, πρέπει να εξοπλιστούμε με το κατάλληλο PC ή laptop για να μπορούμε άνετα, γρήγορα και εύκολα ..
23 Ιουλ 0 4107
Πολλές φορές χρειαζόμαστε να κάνουμε format τα Windows PC μας, είτε γιατί έχουμε μαζέψει πολλά άχρηστα αρχεία είτε γιατί απλά βλέπουμε μία μείωση στην απόδοση. Όμως, αν και το format στα Windows 10 έχει γίνει αρκετά εύκολη υπόθεση, ακόμα και για τους..
admin 21 Ιουλ 0 17568
Με την έλευση των Windows 10 η Microsoft έδωσε ένα εύλογο χρονικό διάστημα για τους κατόχους των εκδόσεων Windows 7 και Windows 8 για να αναβαθμίσουν εντελώς δωρεάν, το οποίο όμως έληξε στις 29 Ιουλίου 2016. Όμως, χωρίς οι χρήστες να το γνωρίζουν, μπ..
admin 15 Ιουλ 0 3642
Μία από τις λειτουργίες που έχουν τα Windows 10 αλλά σπάνια χρησιμοποιούμε είναι η επιλογή για πολλαπλές επιφάνειες εργασίας ταυτόχρονα. Σε αντίθεση, οι περισσότεροι χρήστες περιορίζονται μόνο σε μία επιφάνεια εργασίας (ή αλλιώς desktop), το οποίο γε..
admin 13 Ιουλ 0 3955
Μπορεί ο υπολογιστής σας αρχικά να έκανε boot μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, όμως με το πέρασμα του χρόνου (και της χρήσης) μπορεί να βλέπετε αυτή την αναμονή να αυξάνεται. Αυτό συμβαίνει καθώς με την εκκίνηση των Windows 10 δεν φορτώνεται μόνο το λε..
admin 08 Ιουλ 0 3529
Στον χώρο των επαγγελματικών laptop η Lenovo έχει αφήσει το στίγμα της εδώ και χρόνια, με τη σειρά ThinkPad να είναι ιδικά κατασκευασμένη για τις ανάγκες της εν λόγω κατηγορίας. Το Lenovo ThinkPad T450 δεν αποτελεί εξαίρεση, καθώς παρά τον μοντέρνο σ..
admin 08 Ιουλ 0 4210
Μπορεί τα Windows 11 να έχουν ανακοινωθεί και να έρχονται στις ζωές μας από τον ερχόμενο Οκτώβριο, όμως αυτό δε σημαίνει πως τα Windows 10 θα σταματήσουν να υποστηρίζονται. Επειδή ήδη πολλοί φίλοι του PCLove μας ρωτάτε, σήμερα θα απαντήσουμε στα σημα..
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)