Ο Αύγουστος τελειώνει και η επιστροφή στα θρανία, είτε ψηφιακά είτε πραγματικά, έρχεται. Ακόμα και αν η τηλεκπαίδευση φέτος έχει μικρότερο ρόλο στη ζωή μας, πρέπει να εξοπλιστούμε με το κατάλληλο PC ή laptop για να μπορούμε άνετα, γρήγορα και εύκολα να κάνουμε όλες τις εργασίες μας και όχι μόνο. Η ομάδα του PCLove διάλεξε για εσάς τις κορυφαίες προτάσεις σε desktop και laptop για τη νέα σχολική χρονιά, για κάθε ανάγκη αλλά και για τις διαφορετικές απαιτήσεις των χρηστών.


Οικονομικό desktop για όλες σου τις εργασίες


Η πρώτη μας πρόταση είναι το μικρό και προσιτό Dell OptiPlex 5040, το οποίο μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις καθημερινές εργασίες των φοιτητών και των μαθητών. Αυτό που κάνει άκρως ελκυστική την εν λόγω πρόταση είναι ο συνδυασμός των 8GB μνήμης RAM, αλλά και του ταχύτατου δίσκου SSD. Αυτό σημαίνει πως το PC μπορεί να έχει ταυτόχρονα ανοιχτά πολλά tabs, αλλά και να τρέχει άνετα το Office, για να κάνετε άνετα όλες τις εργασίες για τη σχολή ή το σχολείο. Επιπλέον, διαθέτει θύρες USB 3.0, για γρήγορη μεταφορά των αρχείων σας από και προς εξωτερικούς χώρους αποθήκευσης.

 

Βρες το εδώ


Πλήρες πακέτο desktop

 

Η επόμενή μας πρόταση είναι ένα πλήρες πακέτο, μαζί με οθόνη, για να είστε έτοιμοι για τη νέα σχολική χρονιά. Στο πακέτο περιλαμβάνεται το desktop ThinkCentre M83 της Lenovo, το οποίο έρχεται με επεξεργαστή Intel i5 αλλά και γρήγορο SSD δίσκο. Ο συνδυασμός αυτών προσφέρει την απαραίτητη ταχύτητα για γρήγορες και άνετες διεργασίες, ενώ και η μνήμη RAM μεγέθους 4GB είναι αρκετή για να τρέχει όλες σας τις καθημερινές εργασίες. Το πακέτο συμπληρώνει η οθόνη 22 ιντσών της HP, η οποία προσφέρει υψηλή ευκρίνεια και θα σας προσφέρει μία άριστη οπτική εμπειρία για τις καθημερινές σας ανάγκες.

Βρες το εδώ


Κορυφαίο και ολοκληρωμένο setup


Για τον φοιτητή ή τον μαθητή που θέλει το καλύτερο πακέτο της αγοράς, χωρίς να ξοδέψει πολλά, έχουμε μία ακόμα πρόταση της Dell. Ο λόγος για το Dell OptiPlex 7050, ή αλλιώς την καλύτερη Back to School πρόταση της αγοράς. Το desktop έρχεται εξοπλισμένο με επεξεργαστή i5 έκτης γενιάς, χρονισμένο στα 3.2GHz και με τεχνολογία Turbo Boost για έως και 3.6GHz ταχύτητας, για να μην κολλάτε πουθενά! Ο πανίσχυρος επεξεργαστής του συνοδεύεται από μνήμη RAM 8GB τεχνολογίας DDR4, αλλά και ταχύτατο SSD με χωρητικότητα 256GB. Όταν όλα αυτά τα συνδυάζουμε και με οθόνη Samsung 24 ιντσών με ανάλυση Full HD, τότε μιλάμε για το απόλυτο VFM πακέτο της αγοράς.

 

Βρες το εδώ

 

VFM Laptop για όλες τις on the go εργασίες

 

Για τον φοιτητή που θέλει να έχει τις εργασίες του παντού μαζί του, η πρόταση μας είναι το ThinkPad T420 της Lenovo. Ο επεξεργαστής i5 μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις on the go απαιτήσεις που μπορεί να έχει ο χρήστης, ο οποίος έρχεται συνοδευόμενος από 4GB μνήμης RAM. Επιπλέον, ο μεγάλος χώρος των 320GB στον σκληρό δίσκο του T420 διασφαλίζει την απροβλημάτιστη αποθήκευση όλων των εργασιών σας. Τέλος, η οθόνη των 14 ιντσών είναι αρκετή για να μπορείτε να κάνετε multitasking, χωρίς να χρειάζεστε επιπλέον εξωτερικό monitor, αν και με την πληθώρα εξόδων και εισόδων που προσφέρει το Lenovo ThinkPad T420 σίγουρα μπορείτε. Είτε το θέλετε για να το έχετε παντού μαζί σας, είτε για εργασίες στο σπίτι, σας δίνουμε δώρο μία τσάντα μεταφοράς αλλά και εξωτερική βάση ψύξης.

 

Βρες το εδώ


Φορητή υπερδύναμη

 

Για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, η πρότασή μας είναι ένα ακόμα laptop της Lenovo. Ο λόγος για το ThinkPad T450, το οποίο προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες αλλά και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αρχικά, βλέπουμε τον επεξεργαστή i5-5300U, συνοδευόμενο από 8GB DDR3L μνήμη RAM, κάτι που θα προσφέρει μοναδικές ταχύτητες και κορυφαία εμπειρία χρήσης στους φοιτητές ή τους μαθητές. Επιπλέον, το εν λόγω μοντέλο εξοπλίζεται με 180GB δίσκο SSD, που εγγυάται τη βέλτιστη ανταπόκριση του λειτουργικού συστήματος. Τέλος, ο συνδυασμός υψηλής ποιότητας κατασκευής με το ελάχιστο βάρος του T450, το κάνουν την ιδανική επιλογή για όποιον θέλει ένα πολύ δυνατό μηχάνημα παντού μαζί του.


Βρες το εδώ

 

Για όσους θέλουν και λίγο… gaming

 

Πέραν των εργασιών, γνωρίζουμε πως πολλοί φοιτητές αλλά και μαθητές θέλουν τον ελεύθερο χρόνο τους για να απολαμβάνουν και χαλαρό gaming. Για αυτό έχουμε δύο προτάσεις της HP, τόσο για μεγάλο tower όσο και για μικρότερο SFF desktop. Ο λόγος για τα EliteDesk 800 G1 Tower και ProDesk 600 G1 SFF, τα οποία πέραν του μεγέθους τους, μοιράζονται αρκετά κοινά χαρακτηριστικά. Τα δύο μηχανήματα έρχονται με επεξεργαστή i5-4570, μαζί βέβαια με 8GB μνήμης RAM για να μπορείτε να αξιοποιήσετε όλη τη δύναμη της GPU. Προφανώς, αφού μιλάμε για gaming μηχανήματα, βλέπουμε την GT 1030 με 2GB μνήμης, για τα… διαλείμματα από το διάβασμα.

 

Βρες το HP ProDesk 600 G1 εδώ  Βρες το HP EliteDesk 800 G1 εδώ 


Απόλυτο gaming και κορυφαίες ταχύτητες

 

Η τελευταία μας Back to School πρόταση έρχεται για τους μαθητές και τους φοιτητές που θέλουν ανά πάσα στιγμή να έχουν τη δύναμη για γερό gaming, αλλά και για γραφιστικές (και όχι μόνο) εργασίες. Μπορεί να είδαμε το HP EliteDesk 800 G1 πιο πάνω, όμως υπάρχει και επιλογή για προσθήκη της κάρτας γραφικών GTX 1050TI 4GB, για να μπορείτε να λιώνετε σε υψηλές επιδόσεις, σε οποιοδήποτε παιχνίδι επιλέξετε.

 

Βρες το εδώ


 

Αυτές ήταν οι δικές μας προτάσεις Back to School σε laptop και desktop. Μπορείτε να βρείτε το PC που αρμόζει στις δικές σας απαιτήσεις, αλλά και τη δική σας τσέπη, ενώ μπορείτε να τα συνδυάσετε με αξεσουάρ και monitor της επιλογής σας.
 
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ: Με κάθε αγορά desktop από το PCLove έχεις δωρεάν πληκτρολόγιο και ποντίκι, για να μη σου λείπει τίποτα.